Tietosuojakäytäntö

 Tämä tietosuojakäytäntö ("Käytäntö") kuvaa, kuinka henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja ("Henkilötiedot") voit antaa 24hourviews.com-sivustolla ("Verkkosivusto" tai "Palvelu") ja kaikilla siihen liittyvillä tuotteilla ja palveluilla (yhteisesti " Palvelut") kerätään, suojataan ja käytetään. Siinä kuvataan myös käytettävissäsi olevat vaihtoehdot, jotka koskevat henkilötietojesi käyttöä ja kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Tämä käytäntö on laillisesti sitova sopimus sinun ("Käyttäjä", "sinä" tai "sinun") ja OnlineAnd LLC:n ("OnlineAnd LLC", "me", "me" tai "meidän") välillä. Avaamalla ja käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän sopimuksen ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Tämä käytäntö ei koske sellaisten yritysten käytäntöjä, joita emme omista tai hallitse, tai henkilöitä, joita emme työllistä tai johda.

Automaattinen tiedonkeruu

Kun avaat Verkkosivuston, palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot. Nämä tiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, kieliasetukset tai verkkosivu, jolla vierailet ennen kuin tulit verkkosivustolle ja palveluihin, verkkosivuston sivut ja palvelut, joilla vierailet, näillä sivuilla käytetty aika, verkkosivustolta etsimäsi tiedot, käyttöajat ja päivämäärät sekä muut tilastot.

Automaattisesti kerättyjä tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytösten tunnistamiseen ja tilastotietojen saamiseksi Verkkosivuston ja Palveluiden käytöstä ja liikenteestä. Näitä tilastotietoja ei muutoin koota yhteen siten, että se tunnistaisi tietyn järjestelmän käyttäjän.

Henkilötietojen kerääminen

Voit käyttää verkkosivustoa ja palveluita ja käyttää niitä kertomatta meille kuka olet tai paljastamatta tietoja, joiden perusteella joku voisi tunnistaa sinut tietyksi, tunnistettavissa olevaksi henkilöksi. Jos kuitenkin haluat käyttää joitain verkkosivuston ominaisuuksia, sinua voidaan pyytää antamaan tiettyjä henkilötietoja (esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi). Vastaanotamme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka annat meille tietoisesti, kun luot tilin, teet ostoksia tai täytät mitä tahansa verkkolomaketta verkkosivustolla. Tarvittaessa nämä tiedot voivat sisältää seuraavat tiedot:

- Henkilötiedot, kuten nimi, asuinmaa jne.
- Yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, osoite jne.
- Tilin tiedot, kuten käyttäjätunnus, yksilöllinen käyttäjätunnus, salasana jne.
- Maksutiedot, kuten luottokorttitiedot, pankkitiedot jne.
- Maantieteelliset tiedot, kuten leveys- ja pituusaste.

Osa keräämistämme tiedoista on peräisin suoraan sinulta Verkkosivuston ja Palveluiden kautta. Saatamme kuitenkin kerätä henkilötietojasi myös muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista ja yhteisistä markkinointikumppaneistamme. Voit halutessasi olla antamatta meille henkilökohtaisia ​​tietojasi, mutta tällöin et ehkä pysty hyödyntämään joitain verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka eivät ole varmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Voidaksemme tarjota verkkosivuston ja Palvelut sinulle tai täyttääksemme lakisääteisen velvoitteen, meidän on kerättävä ja käytettävä tiettyjä henkilötietoja. Jos et anna pyytämiämme tietoja, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pyydettyjä tuotteita tai palveluita.Mitä tahansa sinulta keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

- Luo ja hallitse käyttäjätilejä
- Täytä ja hallinnoi tilauksia
- Toimita tuotteita tai palveluita
- Paranna tuotteita ja palveluita
- Lähetä markkinointi- ja mainosviestintää
- Vastaa tiedusteluihin ja tarjoa tukea
- Pyydä palautetta käyttäjiltä
- Paranna käyttökokemusta
- Lähetä asiakkaiden suosittelut
- Toimita kohdennettua mainontaa
- Noudata ehtoja ja käytäntöjä
- Suojaa väärinkäytöksiltä ja pahantahtoisilta käyttäjiltä
- Vastaa oikeudellisiin pyyntöihin ja ehkäise vahinkoja
- ylläpitää ja ylläpitää verkkosivustoa ja palveluita

Henkilötietojesi käsittely riippuu siitä, kuinka käytät verkkosivustoa ja palveluita, missä päin maailmaa olet ja jos jokin seuraavista pätee: (i) olet antanut suostumuksesi yhteen tai useampaan erityiseen tarkoitukseen; tämä ei kuitenkaan päde aina, kun henkilötietojen käsittelyä koskee Kalifornian kuluttajatietosuojalaki tai eurooppalainen tietosuojalaki; (ii) tietojen antaminen on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi; (iii) käsittely on tarpeen sinua koskevan laillisen velvoitteen noudattamiseksi; (iv) käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai meille uskottua julkista valtaa käytettäessä; (v) käsittely on tarpeen meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi

 Huomaa, että joidenkin lakien mukaan saatamme sallia tietojen käsittelyn, kunnes vastustat tällaista käsittelyä (poistamalla käytöstä), ilman, että sinun tarvitsee luottaa suostumukseen tai johonkin muuhun alla olevista oikeusperustoista. Selvennämme joka tapauksessa mielellämme käsittelyyn sovellettavaa erityistä oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus vai sopimuksen tekemisen edellytys.

Laskutus ja maksut

Käytämme kolmannen osapuolen maksunkäsittelijöitä auttamaan meitä käsittelemään maksutietosi turvallisesti. Tällaisten kolmansien osapuolien käsittelijöiden henkilötietojesi käyttöä säätelevät heidän vastaavat tietosuojakäytännöt, jotka voivat sisältää tai olla sisältämättä yhtä suojaavia yksityisyyden suojauksia kuin tämä käytäntö. Suosittelemme, että tutustut heidän tietosuojakäytäntöihinsä.

Tietojen hallinta

Voit poistaa tiettyjä henkilötietoja, jotka meillä on sinusta. Henkilötiedot, jotka voit poistaa, voivat muuttua verkkosivuston ja palveluiden muuttuessa. Kun poistat henkilötietoja, voimme kuitenkin säilyttää kopion tarkistamattomista henkilötiedoista arkistoissamme niin kauan kuin on tarpeen noudattaaksemme velvoitteitamme tytäryhtiöitämme ja kumppaneitamme kohtaan sekä alla kuvattuihin tarkoituksiin. Jos haluat poistaa henkilötietosi tai tilisi pysyvästi, voit tehdä sen tilisi asetussivulla Verkkosivustolla tai yksinkertaisesti ottamalla meihin yhteyttä.

Tietojen luovuttaminen

 Riippuen pyydetyistä palveluista tai tarpeen vaatiessa minkä tahansa tapahtuman suorittamiseksi tai minkä tahansa pyytämäsi palvelun tarjoamiseksi, voimme tehdä sopimuksen muiden yritysten kanssa ja jakaa tietosi suostumuksellasi luotettujen kolmansien osapuolien kanssa, jotka työskentelevät kanssamme, kaikkien muiden tukemiemme tytäryhtiöiden ja tytäryhtiöiden kanssa. auttamaan käytettävissäsi olevan verkkosivuston ja palveluiden käytössä. Emme jaa henkilötietoja riippumattomien kolmansien osapuolten kanssa. Näillä palveluntarjoajilla ei ole oikeutta käyttää tai luovuttaa tietojasi paitsi jos se on tarpeen palvelujen suorittamiseksi puolestamme tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi. Voimme jakaa henkilötietojasi näihin tarkoituksiin vain kolmansille osapuolille, joiden tietosuojakäytännöt ovat yhdenmukaisia ​​meidän kanssamme tai jotka sitoutuvat noudattamaan henkilötietojamme koskevia käytäntöjämme. Näille kolmansille osapuolille annetaan henkilötietoja, joita he tarvitsevat vain tehtäviensä suorittamiseen, emmekä anna heille oikeutta käyttää tai luovuttaa henkilötietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa tai muihin tarkoituksiinsa.Paljastamme kaikki keräämämme, käyttämämme tai vastaanottamamme henkilötiedot, jos laki vaatii tai sallii, esimerkiksi haasteen tai vastaavan oikeudellisen prosessin noudattamiseksi, ja kun uskomme vilpittömässä mielessä, että luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi, suojelemme sinua turvallisuutta tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia tai vastata viranomaisten pyyntöön

Jos käymme läpi liikevaihdon, kuten sulautumisen tai hankinnan toisen yrityksen toimesta tai myymme kaikki sen omaisuuden tai osan niistä, käyttäjätilisi ja henkilötietosi ovat todennäköisesti siirrettyjen omaisuuserien joukossa.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, ratkaistaksemme riita-asioita ja pannaksemme täytäntöön sopimuksiamme, ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Saatamme käyttää henkilökohtaisista tiedoistasi johdettuja tai sisältäviä yhdistettyjä tietoja, kun olet päivittänyt tai poistanut ne, mutta emme tavalla, joka tunnistaisi sinut henkilökohtaisesti. Säilytysajan umpeuduttua Henkilötiedot poistetaan. Näin ollen oikeutta saada tietoja, oikeutta poistaa tietoja, oikeutta oikaista ja siirtää tietoja ei voida panna täytäntöön säilytysajan umpeutumisen jälkeen.

Tiedon siirto

Sijainnistasi riippuen tiedonsiirto voi sisältää tietojesi siirtämisen ja tallentamisen muuhun kuin omaan maahan. Sinulla on oikeus saada tietoa Euroopan unionin ulkopuoliseen maahan tai kansainvälisen kansainvälisen julkisoikeudellisen tai kahden tai useamman maan perustamalle kansainväliselle järjestölle, kuten YK:lle, tapahtuvan tiedon siirron oikeusperustasta ja tietoturvatoimista me turvaamme tietosi. Jos tällaista siirtoa tapahtuu, voit saada lisätietoja tutustumalla tämän käytännön asiaankuuluviin kohtiin tai tiedustelemalla meiltä yhteydenotto-osiossa annettuja tietoja.

Käyttäjien oikeudet

Voit käyttää tiettyjä oikeuksiamme käsittelemiemme tietojen suhteen. Sinulla on erityisesti oikeus tehdä seuraavat: (i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn; (ii) sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, jos käsittely tapahtuu muulla laillisella perusteella kuin suostumuksella; (iii) sinulla on oikeus saada tietää, käsittelemmekö tietoja, saada tietoja käsittelyn tietyistä näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista; (iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietojesi oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista; (v) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä, jolloin emme käsittele tietojasi muuhun tarkoitukseen kuin niiden säilyttämiseen; (vi) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada henkilötietosi meiltä poistettavaksi; (vii) sinulla on oikeus saada tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle ilman esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan edellyttäen, että tietojasi käsitellään automaattisesti ja että käsittely perustuu suostumukseesi, sopimukseen, johon olet osa, tai sen sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, meille annettua julkista valtaa käytettäessä tai tavoittelemiemme oikeutettujen etujen vuoksi, voit vastustaa tällaista käsittelyä esittämällä erityiseen tilanteeseesi liittyvän syyn oikeuttaaksesi vastalause. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit vastustaa käsittelyä milloin tahansa perustelematta.Jos haluat tietää, käsittelemmekö henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, voit katsoa tämän asiakirjan asianmukaisia ​​osia

GDPR:n mukaiset tietosuojaoikeudet

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tiettyjä tietosuojaoikeuksia ja OnlineAnd LLC pyrkii ryhtymään kohtuullisiin toimiin, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Jos haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä. Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

- Sinulla on oikeus pyytää pääsyä tallentamiimme henkilötietoihisi ja oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi.
- Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki henkilötiedot, jotka uskot olevan epätarkkoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään henkilötiedot, jotka uskot olevan puutteellisia.
- Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tämän käytännön tietyin ehdoin.
- Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
- Sinulla on oikeus pyytää rajoituksia henkilötietojesi käsittelylle. Kun rajoitat henkilötietojesi käsittelyä, voimme tallentaa ne, mutta emme käsittele niitä enempää.
- Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinusta jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
- Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos OnlineAnd LLC luotti suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Kalifornian yksityisyyden suoja

Tässä käytännössä selitettyjen oikeuksien lisäksi Kalifornian asukkailla, jotka antavat henkilökohtaisia ​​tietoja (laissa määritellyllä tavalla) hankkiakseen tuotteita tai palveluita henkilökohtaiseen, perheen tai kotitalouskäyttöön, on oikeus pyytää ja saada meiltä kerran kalenterivuodessa , tiedot henkilötiedoista, jotka olemme jakaneet muiden yritysten kanssa markkinointitarkoituksiin. Soveltuvin osin nämä tiedot sisältävät henkilötietojen luokat sekä niiden yritysten nimet ja osoitteet, joille olemme jakaneet tällaisia ​​henkilötietoja välittömästi edelliseltä kalenterivuodelta (esim. kuluvan vuoden aikana tehdyt pyynnöt saavat tietoja edellisestä vuodesta). . Ota meihin yhteyttä saadaksesi nämä tiedot.

Kuinka käyttää näitä oikeuksia

Kaikki oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt voidaan osoittaa OnlineAnd LLC:lle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Huomaa, että saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Pyyntösi tulee sisältää riittävät tiedot, joiden avulla voimme varmistaa, että olet se henkilö, jonka väität olevasi tai että olet kyseisen henkilön valtuutettu edustaja. Sinun on annettava riittävät tiedot, jotta voimme ymmärtää pyynnön oikein ja vastata siihen. Emme voi vastata pyyntöösi tai antaa sinulle henkilötietoja, ellemme ensin vahvista henkilöllisyyttäsi tai valtuutustasi tehdä tällainen pyyntö ja vahvista, että henkilötiedot liittyvät sinuun.

Lasten yksityisyys

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13-vuotias, älä lähetä henkilötietoja verkkosivuston ja palvelujen kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia valvomaan lastensa Internetin käyttöä ja auttamaan tämän käytännön täytäntöönpanossa ohjeistamalla lapsiaan olemaan koskaan antamatta henkilötietoja verkkosivuston ja palvelujen kautta ilman heidän lupaansa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietoja verkkosivuston ja palveluiden kautta, ota meihin yhteyttä.Sinun on myös oltava vähintään 16-vuotias hyväksyäksesi henkilötietojesi käsittelyn maassasi (joissakin maissa saatamme sallia vanhempasi tai huoltajasi tehdä niin puolestasi)

Keksit

Verkkosivusto ja Palvelut käyttävät "evästeitä" online-kokemuksesi mukauttamiseen. Eväste on tekstitiedosto, jonka web-sivupalvelin asettaa kiintolevyllesi. Evästeitä ei voida käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet on määritetty sinulle yksilöllisesti, ja niitä voi lukea vain evästeen sinulle lähettäneen verkkotunnuksen verkkopalvelin.

Saatamme käyttää evästeitä kerätäksemme, tallentaaksemme ja seurataksemme tietoja tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivuston ja palvelujen käyttöä varten. Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia kieltämään evästeet, jos haluat. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta saat osoitteesta internetcookies.org

Älä seuraa signaaleja

Jotkut selaimet sisältävät Do Not Track -ominaisuuden, joka ilmoittaa vierailemillesi verkkosivustoille, ettet halua online-toimintaasi seurattavan. Seuranta ei ole sama asia kuin verkkosivuston yhteydessä tietojen käyttäminen tai kerääminen. Näissä tarkoituksissa seuranta tarkoittaa henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämistä kuluttajilta, jotka käyttävät tai vierailevat verkkosivustolla tai verkkopalvelussa heidän liikkuessaan eri verkkosivustoilla ajan myötä. Verkkosivusto ja palvelut eivät seuraa vierailijoitaan ajan kuluessa ja kolmansien osapuolien verkkosivustojen välillä. Jotkin kolmannen osapuolen sivustot voivat kuitenkin seurata selaustoimintojasi tarjotessaan sinulle sisältöä, minkä ansiosta ne voivat räätälöidä sinulle tarjoamansa.

Mainokset

Saatamme sallia tiettyjen kolmansien osapuolien yritysten auttaa meitä räätälöimään mainontaa, jonka uskomme kiinnostavan käyttäjiä, sekä kerätä ja käyttää muita tietoja käyttäjien toiminnasta verkkosivustolla. Nämä yritykset voivat toimittaa mainoksia, jotka saattavat sijoittaa evästeitä ja muuten seurata käyttäjien käyttäytymistä.

Sähköpostimarkkinointi

Tarjoamme sähköisiä uutiskirjeitä, jotka voit tilata vapaaehtoisesti milloin tahansa. Olemme sitoutuneet pitämään sähköpostiosoitteesi luottamuksellisina, emmekä paljasta sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille, paitsi jos tietojen käyttö ja käsittely -osiossa sallitaan, tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan käyttämiseksi tällaisten sähköpostien lähettämiseen. Säilytämme sähköpostitse lähetetyt tiedot soveltuvien lakien ja määräysten mukaisesti.

CAN-SPAM-lain mukaisesti kaikissa lähettämissämme sähköpostiviesteissä mainitaan selkeästi, keneltä sähköposti on peräisin, ja niissä on selkeät tiedot yhteydenotosta lähettäjään. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeemme tai markkinointisähköpostiemme vastaanottamisen seuraamalla näissä sähköpostiviesteissä olevia tilauksen peruutusohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä. Saat kuitenkin jatkossakin tärkeitä tapahtumasähköpostiviestejä.

Linkkejä muihin resursseihin

Verkkosivusto ja Palvelut sisältävät linkkejä muihin resursseihin, jotka eivät ole meidän omistuksessamme tai hallinnassamme. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden resurssien tai kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua olemaan tietoinen, kun poistut verkkosivustolta ja palveluista, ja lukemaan jokaisen henkilökohtaisia ​​tietoja mahdollisesti keräävän resurssin tietosuojalausunnot.

Tietoturva

Suojaamme antamiasi tietoja tietokonepalvelimilla valvotussa, suojatussa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia pyrkiessämme suojaamaan sen hallinnassa ja hallussa olevien henkilötietojen luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta. Tiedonsiirtoa Internetin tai langattoman verkon kautta ei kuitenkaan voida taata.Siksi, vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, ymmärrät, että (i) Internetissä on turvallisuus- ja yksityisyysrajoituksia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme; (ii) sinun ja Verkkosivuston ja Palveluiden välillä vaihdettujen tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja (iii) kolmannet osapuolet voivat katsoa tai peukaloida tällaisia ​​tietoja siirron aikana, parhaimmista yrityksistä huolimatta

Tietovuoto

Jos saamme tietoomme, että Verkkosivuston ja Palveluiden turvallisuus on vaarantunut tai käyttäjien henkilötietoja on luovutettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tietoturvahyökkäykset tai petokset, varaamme oikeus ryhtyä kohtuullisen asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tutkinta ja raportointi sekä ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille ja yhteistyö heidän kanssaan. Tietoturvaloukkauksen sattuessa pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asianosaisille henkilöille, jos uskomme, että käyttäjälle on olemassa kohtuullinen vaara loukkauksen seurauksena tai jos ilmoitus on muuten lain edellyttämä. Kun teemme niin, lähetämme ilmoituksen verkkosivustolle, lähetämme sinulle sähköpostin tai kirjeen.

Muutokset ja lisäykset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä tai sen verkkosivustoon ja palveluihin liittyviä ehtoja harkintamme mukaan ajoittain ja ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista tapaan, jolla käsittelemme henkilötietoja. Kun teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alalaidassa. Voimme myös ilmoittaa sinulle harkintamme mukaan muilla tavoilla, kuten antamiesi yhteystietojen kautta. Kaikki tämän käytännön päivitetyt versiot tulevat voimaan välittömästi tarkistetun käytännön julkaisemisen jälkeen, ellei toisin mainita. Verkkosivuston ja palvelujen käytön jatkaminen tarkistetun käytännön (tai muun tuolloin määritellyn toimenpiteen) voimaantulopäivän jälkeen merkitsee suostumuksesi näihin muutoksiin. Emme kuitenkaan käytä henkilötietojasi ilman suostumustasi olennaisesti poikkeavalla tavalla kuin henkilötietojesi keräyshetkellä ilmoitettiin.

Tämän käytännön hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksyt kaikki sen ehdot. Avaamalla ja käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita sitoudut noudattamaan tätä käytäntöä. Jos et suostu noudattamaan tämän käytännön ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai käyttää verkkosivustoa ja palveluita.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä käytännöstä tai haluat ottaa meihin yhteyttä koskien henkilökohtaisia ​​oikeuksiasi ja henkilötietojasi, voit tehdä sen yhteydenottolomakkeella tai lähettää sähköpostia osoitteeseen support@24hourviews.com

Tämä asiakirja on viimeksi päivitetty 19. helmikuuta 2021
.