The Importance of Backlinking to YouTube Videos - 24HourViews

Het belang van backlinken naar YouTube-video's

Als je het aantal weergaven van je video's op YouTube wilt vergroten, moet je gaan nadenken over backlinks naar je video's. Backlinking heeft het potentieel om het aantal weergaven van uw video's drastisch te verhogen, wat op zijn beurt zal leiden tot een groter aantal abonnees en een toename van de advertentie-inkomsten die u van deze kijkers kunt genereren. Deze tips helpen je aan de slag te gaan met backlinken en stellen je zelfs in staat om verder te gaan dan wat de meeste mensen zouden doen om zoveel mogelijk geld te verdienen met hun YouTube-kanalen.

Wat is backlinken?

Allereerst, wat is backlinken? Zoals men zou kunnen vermoeden, zijn backlinks links die terugverwijzen naar uw website. Meestal zijn deze links afkomstig van andere websites (in dat geval worden ze inkomende links genoemd), maar ze kunnen ook op elke website of social media-platform worden geplaatst. Op het gebied van SEO wordt elke link die naar uw site verwijst, beschouwd als een autoriteitssignaal. Hoe meer u naar u verwijst, en vooral van betrouwbare bronnen, hoe beter deze eruitziet voor zoekmachines.

Helpen backlinks om YouTube-video's te rangschikken?

Backlinks van andere sites zijn een kritische rankingfactor voor het algoritme van Google. Backlinks helpen YouTube-video's zelfs te rangschikken, vooral als die backlinks afkomstig zijn van vertrouwde websites met een hoge domeinautoriteit. U kunt de Webmasterhulpprogramma's van Google gebruiken om backlinkprofielen te analyseren en mogelijkheden voor nieuwe links te vinden.

Het korte antwoord is dat backlinks je video meer bereik kunnen geven door deze op de radar van zoekmachines te krijgen, evenals de radars van potentiële kijkers. Simpel gezegd, backlinks kunnen ervoor zorgen dat mensen je video's gemakkelijker kunnen vinden en bekijken.

Hoe krijg ik links naar je YouTube-video?

Een backlink is gewoon een inkomende link van een andere website. Hoe meer backlinks je YouTube-video heeft, hoe hoger deze zal scoren voor relevante zoektermen op Google.

Het is zo simpel als vragen! Misschien heb je zelfs fans die hun favoriete video's met hun vrienden willen delen; geef ze gewoon wat advies over wat ze moeten zeggen of hoe ze moeten handelen bij het delen van je video.

Zijn er best practices voor het maken van goede links?

Er zijn veel verschillende manieren waarop u backlinks kunt benaderen. Het eerste dat u wilt doen, is uitzoeken wat voor soort site het beste naar uw video linkt. Als je bijvoorbeeld een populaire video over sport hebt, zou het logisch zijn als deze wordt gelinkt vanaf sites zoals ESPN of een sociale nieuwssite zoals Reddit. Als je video echter iets meer niches heeft, bijvoorbeeld het uitwerken van tips voor homebodies, zijn lokale blogs misschien een betere keuze voor het verkrijgen van links.

Hulp nodig? Bekijk onze video- of post-to-blogservice

Alternatieve manieren om uw videoweergaven te vergroten

Zoekwoorden zijn ongelooflijk belangrijk op YouTube. Er is geen pasklare strategie om uw video's goed te laten scoren in de zoekresultaten, maar er zijn enkele praktische tips die u kunt gebruiken om uw kansen bij zowel Google als kijkers te vergroten.

Google heeft nu videospecifieke rangschikkingsfactoren in hun algoritme opgenomen, zodat u uw positie kunt verhogen door te optimaliseren met andere manieren, zoals het gebruik van specifieke trefwoorden en woordgroepen, uploaden naar een kanaal met meer abonnees, en ervoor zorgen dat elk van de je video's zijn correct getagd en volgen bepaalde richtlijnen over relevante inhoud. Door alle aspecten van de optimalisatie van je video te optimaliseren, wordt deze hoger gerangschikt dan degenen die alleen optimaliseren rond videorelevantie. Wees strategisch, maar optimaliseer niet te veel.

Moet ik links kopen?

Het kopen van links was vroeger een van, zo niet DE beste manier om te scoren in Google. Google heeft dergelijke praktijken echter aangepakt en duidelijk gemaakt dat ze het kopen van links als manipulatief beschouwen.

Het goede nieuws is dat er nog steeds white hat-methoden zijn om backlinks te kopen en je autoriteit op te bouwen, maar je hebt een goede strategie nodig om ze te laten werken.Conclusie Het valt niet te ontkennen dat backlinks je positie in zoekmachines zoals Google kunnen helpen, maar er is nog steeds discussie over hoeveel invloed ze daadwerkelijk hebben op de weergaven van een video. Aan de ene kant denken sommige mensen dat backlinks het aantal weergaven aanzienlijk kunnen vergroten; Immers, meer mensen zullen een video vinden als deze hoger scoort op populaire zoektermen. En veel kijkers klikken op links in zoekresultaten voordat ze zelfs maar naar video's kijken die geen hyperlink hebben.

.