Grow YouTube Channel

Hoe sociale media u kunnen helpen uw YouTube-kanaal te promoten

Het starten van een YouTube-kanaal kan je rijk maken. Sommige videomakers verdienen elk jaar miljoenen dollars op YouTube.
De meeste van deze YouTubers hadden honderdduizenden abonnees. Sommige van deze influencers lanceerden kanalen die uitgroeiden tot meer dan 1 miljoen abonnees.

Je hebt geen miljoenen abonnees nodig om een ​​voltijds inkomen te verdienen op het platform. Als u echter extra abonnees krijgt, vergroot u uw kansen. Als je wilt leren groeien op YouTube, heb je geluk. We bespreken YouTube-marketingstrategieën die draaien om sociale media.

 

Elke video promoten

Elke keer dat je een nieuwe video publiceert, deel je deze op je sociale media-accounts. Als u een extra boost krijgt, verbetert u de prestaties van uw video.

Je hebt geen fancy copywriting nodig om elke video te promoten. Je kunt de titel en link van de video kopiëren en plakken. Deze aanpak maakt het gemakkelijker om elke nieuwe video met je publiek te delen.

Naarmate je meer video's maakt, creëer je altijd groene content. Deze content blijft jarenlang relevant in plaats van dagen.
Plan posts op sociale media om de altijd groene video's te promoten voor restverkeer. Je kunt doorgaan met het delen van de video's die je jaren geleden hebt gepubliceerd. Sommige mensen zullen het voor het eerst zien en leren van de inhoud.

 

Videoclips promoten

Het promoten van elke video is een uitstekende YouTube-marketingstrategie. Door videoclips te promoten, haalt u meer uit dezelfde inhoud. Sommige YouTubers zoeken naar videoclips van één minuut om te promoten op sociale media. De call-to-action moedigt volgers aan om de rest van de video op YouTube te bekijken.

Korte videoclips geven mensen een voorproefje van je video. Kijkers geven je graag een minuut van hun tijd om een ​​clip te bekijken. Ze kunnen dan besluiten de rest van je video te bekijken.

Door relevante hashtags op sociale media te gebruiken, kunnen uw berichten buiten uw publiek worden verspreid. Je kunt groeien op één platform en nieuwe volgers naar je YouTube-kanaal leiden.

 

Verschillende soorten inhoud posten

Door andere inhoud in uw socialemediastrategie te strooien, kunnen video's opvallen. Als je alleen video's plaatst, zullen ze opgaan in je andere videoberichten. Deel motiverende citaten en afbeeldingen om je social media-strategie te mixen. Dit initiatief zal je helpen groeien op andere sociale mediaplatforms.

Elke YouTube-promotie krijgt meer aandacht omdat meer volgers elk bericht zien. Door verschillende soorten inhoud te plaatsen, krijgt u meer mogelijkheden om te posten. Sommige YouTubers posten alleen op sociale media wanneer ze een nieuwe video publiceren.

Deze veelgemaakte fout maakt je minder actief op sociale media.


Door je sociale media-activiteit te vergroten, zullen volgers je inhoud onthouden. Sommigen zullen zich geïnspireerd voelen om je profiel te bekijken zonder enige vraag.

 

Plaats je YouTube-kanaallink in je bio

Mensen bezoeken je bio op sociale media om meer te weten te komen over wat je doet. Door je YouTube-kanaal in je bio te plaatsen, kunnen volgers je kanaal ontdekken. Sommige mensen linken liever naar hun websites.

Als je prioriteit wilt geven aan YouTube-promotie, bewaar die plek dan voor de YouTube-kanaallink.
Je kunt de YouTube-kanaallink aanpassen en automatisch abonneren inschakelen. Deze functie toont een pop-up die de kijker aanmoedigt om zich te abonneren.

Zelfs als iemand zich niet meteen abonneert, kunnen ze het zich in de toekomst herinneren.

 

Maak een videoserie

Een YouTube-marketingstrategie omvat elk onderdeel van de ervaring van de kijker. Het uitgangspunt draait om YouTube-promotie.
Als je eenmaal iemand zover hebt gekregen om je video te bekijken, hoe zorg je er dan voor dat ze terugkomen voor meer. Het plaatsen van waardevolle video's helpt, maar veel videomakers publiceren al geweldige inhoud.

Het optimaliseren van video's vergroot je zichtbaarheid, maar je kunt ook een videoserie maken. Een videoserie geeft kijkers een reden om meer van je content te bekijken. Je kunt ongelooflijke waarde leveren in je eerste video.Vermeld dan in je volgende video dat je aanvullend materiaal zult behandelen

Makers van videogames maken vaak een serie waarin ze een bepaald spel verslaan. Als je hun eerste video leuk vindt, blijf je de serie waarschijnlijk bekijken. Als je meer video's binnen de serie maakt, verwijs dan naar eerdere video's. Praat over wat je hebt behandeld of deel hoogtepunten uit eerdere video's.

Zodra iemand uw video's heeft bekeken, kunt u deze uitnodigen om door uw inhoud te bladeren. Videoseries helpen om binge-watching aan te moedigen.

 

Reik uit naar medewerkers

Sociale media zijn een geweldige bron om verbindingen te maken. Sommige sociale netwerken bieden gemakkelijker toegang tot YouTube-videomakers.
Je kunt contact opnemen met deze YouTubers en in de toekomst contact opnemen over samenwerking.

Kom voor het eerst samen met een vergelijkbaar YouTube-kanaal. Gevestigde YouTubers werken bijna nooit samen met nieuwe YouTubers.
Elke samenwerking plaatst je voor een nieuw publiek.

Sociale media kunnen u helpen bij het vinden en praten met medewerkers. Door elk jaar een paar samenwerkingen aan te gaan, kunt u de groei van uw YouTube-kanaal snel versnellen.

 

Betrokken bij de inhoud van andere mensen

Nadat je voor jezelf hebt gepost, ga je in op de inhoud van anderen. Er zijn maar weinig mensen die de tijd nemen om doordachte opmerkingen over de inhoud van anderen achter te laten. Doordachte opmerkingen kunnen u echter helpen meer grip te krijgen.


Deze tractie zal nieuwe volgers op sociale media opleveren. Als je de link naar je YouTube-kanaal in je bio opneemt, zullen nieuwe volgers op de link klikken en zich abonneren.

 

YouTube-marketing via sociale netwerken

Groei op elk socialmediaplatform vertaalt zich in groei op YouTube-kanalen. Nieuwe volgers gaan naar je kanaal. Elk van je YouTube-promotieposten zal beter presteren en nieuwe volgers aantrekken. De groeicyclus zal doorgaan als u nieuwe inhoud uitbrengt en naar uw publiek luistert.

Posten op sociale media kan vervelend worden. Het is niet makkelijk om zo vaak voor je publiek te staan. Misschien wilt u de posts op sociale media delegeren. Als u tijd wilt besparen, laat ons dan uw posts op sociale media voor u maken. Bekijk onze pakketten om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

 

.